Bol ICT vindt dat er meer is dan klanten ontzorgen. We proberen bij te dragen aan een betere wereld. Daarom ondersteunen we meerdere goede doelen.

IJM Nederland

IJM Nederland (International Justice Mission) is een stichting die zich inzet tegen de slavernij. Naar eigen zeggen zijn er meer dan 40 miljoen slaven op de wereld, waarvan eenvierde kind is. Dat moet stoppen. IJM bevrijdt en redt slaven en geeft hen het leven terug. Daar draagt Bol ICT een stukje aan bij doordat we business partner zijn.

Logo IJM
Logo Stichting Present

Stichting Present

Stiching Present maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Ze slaan een brug tussen mensen die hulp kunnen gebruiken en mensen die hulp aanbieden. Bol ICT is business partner van Stichting Present.

Global Aid Network

Global Aid Network (GAiN) helpt wereldwijd mensen in acute of langdurige nood door in de eerste levensbehoeften te voorzien. Voorbeelden zijn hulpgoederen, wederopbouw en watervoorzieningen. Gerda heeft in Moldavië geholpen met de schoenendozen-actie en Bol ICT heeft een donatie gedaan.

Logo Global Aid Network (GAiN)
Happietaria Groningen

Happietaria is een pop-up restaurant met vestigingen in de grote steden van Nederland. Door inzet van studenten op vrijwillige basis en de inzet van sponsoren kan de opbrengst geheel naar het goede doel. In 2019, in samenwerking met stichting TEAR, was het goede doel de bestrijding van de mensenhandel in Azië. Groningen is al jaren het restaurant met de hoogste opbrengst van Nederland, in 2019 werd maar liefst € 124.228,18 opgehaald. Bol ICT steunt dit goede initiatief elk jaar graag.

Klimmen tegen MS

Klimmen tegen MS probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen Multiple Sclerose (MS). MS is een slopende ziekte die het centrale zenuwstelsel aantast. Klimmen tegen MS is een evenement waarbij deelnemers de Mont Ventoux gaan beklimmen.

Logo Klimmen tegen MS

Waarom Bol ICT?

  • Heldere taal en dienstverlening
  • Inventieve oplossingen
  • Betrokken bij uw organisatie
  • We voelen ons verantwoordelijk
Direct contact