Bol ICT Groningen

Bol ICT: Corona virus update

16 maart 2020

Hoe we bij Bol ICT te werk gaan ten tijde van het Corona virus? Onze maatregelen en werkwijze.

Lees verder
Laptop

Bedreigingen nemen toe, weerbaarheid blijft achter

9 januari 2020

Met deze tekst opende Patrica Zorko van de NCTV en directeur Cybersecurity haar verhaal over het beeld van de cybersecurity in Nederland.

Lees verder

Bol ICT en Bol360 op de Promotiedagen

31 oktober 2019

Bol ICT staat met Bol360 op de Promotiedagen 5 en 6 november. U kunt ons vinden op standnummer 6036. In de stand kunt u meer informatie krijgen over ons dochterbedrijf Bol360. Bol360 focust zich op procesoptimalisatie met Office 365, omdat Office 365 veel meer biedt dan alleen de standaard Office-suite.

Lees verder
Paul de Vries

Algemene Verordening Gegevensbescherming

30 mei 2018

Het zal u niet zijn ontgaan dat afgelopen 25 mei de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is geworden. In deze blog willen we u meer vertellen wat de AVG voor uw organisatie betekent.

Lees verder

Een must: beveilig uw e-mail

27 juni 2017

Is e-mail nog steeds een zwakke schakel binnen uw organisatie? E-mail is voor veel organisaties (nog) een onveilig communicatiemiddel. Het is relatief eenvoudig om een standaard e-mail te onderscheppen, zonder medeweten van de verzender. Dit komt doordat de informatie en de kanalen waarin een e-mail wordt verzonden veelal niet versleuteld zijn.

Lees verder

Exponentiële stijging van datalekken

27 juni 2017

Het aantal datalekken neemt exponentieel toe. In meer dan 50% van de gemelde datalekken is de medewerker zelf de veroorzaker van het datalek. De wet- en regelgeving rondom privacy vormt zich ook steeds meer. Hoge boetes liggen in het vooruitzicht wanneer organisaties niet zorgvuldig omgaan met privacygegevens.

Lees verder

Hoe komt motivatie tot stand?

27 juni 2017

Omdat wij geloven dat het u niet alleen om de techniek gaat, investeren we niet alleen in technische kennis maar ook en vooral in ontwikkeling van onze mensen als professional.

Lees verder

Waarom u nu ook SSD moet overwegen

21 april 2017

Tot op heden worden PC’s en laptops standaard uitgeleverd met een ‘klassieke’ harde schijf. Gebaseerd op draaiende onderdelen en opslag op een magnetische toplaag. Hoewel vele malen sneller dan toen, toch een techniek die meer dan 30 jaar oud is…

Lees verder

Noodplan voor uw ICT goed geregeld bij Bol ICT

27 maart 2017

Uw ICT is vaak uw belangrijkste gereedschap, zeker in de kantooromgeving. En uw afhankelijkheid van ICT voelt u pas als u enige uren niet kunt werken door een grote storing of calamiteit. Omdat uitval van uw ICT direct geld kost is een oplossing, die uw systemen direct kan herstellen, van groot belang.

Lees verder