Een must: beveilig uw e-mail

Is e-mail nog steeds een zwakke schakel binnen uw organisatie? E-mail is voor veel organisaties (nog) een onveilig communicatiemiddel. Het is relatief eenvoudig om een standaard e-mail te onderscheppen, zonder medeweten van de verzender. Dit komt doordat de informatie en de kanalen waarin een e-mail wordt verzonden veelal niet versleuteld zijn.

Een onbeveiligde e-mail is te vergelijken met een postkaart, het is niet verpakt en alle informatie is direct te lezen. Dus wanneer de e-mail wordt onderschept door een kwaadwillende kan die zowel het bericht als de bijlagen volledig lezen. Niet alleen is dit schadelijk voor uw organisatie, u riskeert ook hoge boetes (Meldplicht Datalekken).

Daarom is Bol ICT een samenwerking gestart met AttachingIT. AttachingIT ontwikkelde het systeem waarmee u beveiligde e-mails kunt versturen. Niet alleen zorgt dit systeem voor een sterk beveiligde verbinding, ook worden de mails versleuteld waardoor de inhoud onleesbaar wordt voor kwaadwillende. En dat alles zonder dat de ontvangende partij software hoeft te installeren!

Zorgt u vanaf nu ook dat uw e-mail geen zwakke schakel meer is? Wij weten hoe en helpen u graag! Neem hiervoor contact op met Paul de Vries voor vrijblijvend advies. Bel Paul de Vries 050 – 541 1966 of mail hem via paul@bolict.nl.

Waarom Bol ICT?

  • Heldere taal en dienstverlening
  • Inventieve oplossingen
  • Betrokken bij uw organisatie
  • We voelen ons verantwoordelijk
Direct contact