ICT-Beheer van Bol ICT Groningen

Bij het beheren van jouw ICT-systemen zorgen wij ervoor dat jouw ICT-systemen blijven werken zoals deze horen te werken. Tegelijkertijd houden wij jouw ICT-systemen op afstand in de gaten zodat wij storingen of andere aandachtspunten signaleren vóórdat je problemen bij het gebruik ervaart.

Een storing wordt veelal automatisch gemeld bij de medewerkers van onze helpdesk. In de meeste gevallen lossen zij deze storing of melding onmiddellijk en op afstand op. Hierdoor blijven jouw systemen in de lucht en komt er zelden een specialist van ons ter plaatse voor onderhouds- of reparatiewerkzaamheden.

Ondertussen onderscheiden wij ons van grote landelijk opererende partijen. Dit met name op gebied van bereikbaarheid en, mede door onze omvang en ervaring, zijn wij in de gelegenheid om alle voorkomende problemen snel en efficiënt op te lossen. Bij alle voorkomende problemen luisteren wij oprecht naar de problemen van onze klanten, communiceren wij in gewone mensentaal, en gebruiken wij geen moeilijke ICT-termen.

Systeembeheer

Wij van Bol ICT hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, inzetten en beheren van ICT-systemen. Samen met jou ontwerpen we een op maat gemaakt systeem en ondersteunen wij je met de implementatie en adoptie van jouw nieuwe ICT-systemen. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden van jouw ICT.

Een belangrijk onderdeel van ICT-beheer is het onderhouden en continu monitoren van systemen. Ook dienen ICT-systemen continu geüpdatet te worden om de veiligheid van jouw bestanden en ICT-systemen te garanderen. Dit verzorgen wij uiteraard voor je.

Kortom

Wij zorgen ervoor dat jouw systemen volledig up-to-date blijven. En dan gaat het niet alleen om Microsoft-updates, maar ook om de updates van ruim 1500 hulpprogramma’s, waarin vaak de ‘gaten’ vallen waar inbrekers graag gebruik van maken. Bovendien heb je rechtstreeks en onbeperkt telefonische toegang tot de servicedesk van Bol ICT.

Werkplekbeheer

Als ondernemer wil je dat jouw werknemers snel, eenvoudig en efficiënt kunnen werken. Vandaag de dag komen daar steeds meer wensen bij zoals werken op locatie, thuiswerken, werken in de cloud enz. Een groot voordeel aan werkplekbeheer van Bol ICT is dat deze heel schaalbaar is: je betaalt alleen per actieve gebruiker per maand. Hierdoor past de grootte van de investering zich automatisch aan het aantal medewerkers aan, hoeveel dat ook kan fluctueren.

Werkplekbeheer van Bol ICT ontzorgt je gehele organisatie op gebied van werkplekbeheer, met het leveren van onder andere hardware en software.

Vooral het veilig opslaan en delen van bestanden vanaf verschillende apparaten is onmisbaar in deze tijd. Dan laten we deelname aan virtuele overleggen en vergaderingen zelfs nog buiten beschouwing. Kortom: werkplekbeheer wordt steeds meer onmisbaar en wij zorgen ervoor dat je grip houdt over jouw ICT-omgeving.

Netwerkbeheer

Om alle ICT-systemen en apparaten operationeel te houden is een goed netwerkbeheer van levensbelang. Systemen moeten correct met elkaar blijven communiceren, zonder dat zich hier veiligheidsrisico’s of gebruikersproblemen bij voordoen. Netwerkbeheer van Bol ICT houdt in dat wij jouw organisatie volledig ontzorgen op alle denkbare toepassingen van ICT.