Inhoud e-learning

Door middel van deze e-learning module maakt de kandidaat kennis met privacywetgeving. In de theoriemodule wordt geleerd wat gevoelige en bijzondere persoonsgegevens zijn, hoe de gegevens veilig bewaard kunnen worden en wat u moet doen als de gegevens in handen vallen van partijen die geen toegang tot de gegevens mochten hebben.

De kandidaat leert de verschillende hoofdrolspelers in privacy-land kennen. Zo wordt er bijvoorbeeld antwoord gegeven op de vraag wie betrokkenen, bewerkers en derde partijen zijn. De e-learning module bestaat uit acht hoofdstukken.

Doelgroepen

De e-Learning is geschikt voor alle medewerkers bij bedrijven en organisaties die werken met privacygevoelige informatie, zoals gegevens van klanten, leveranciers of van personeel.

Opbouw e-learning module

Het cursusmateriaal bestaat uit de volgende leervormen en opbouw:

  • Inleiding
  • Wat zijn persoonsgegevens?
  • Vuistregels Wet bescherming persoonsgegevens
  • Bijzondere persoonsgegevens vastleggen
  • Risico’s bij gebruik van ICT en bedrijfsmiddelen
  • Meldplicht Datalekken
  • Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Werkvorm

De leerstof wordt aangereikt door middel van theorieschermen, video’s en interactieve vragen met feedback.

Meer informatie of aanmelden?

Bel Paul de Vries voor meer informatie op 050 – 541 1966 of vul het contactformulier in.

Waarom Bol ICT?

  • Heldere taal en dienstverlening
  • Inventieve oplossingen
  • Betrokken bij uw organisatie
  • We voelen ons verantwoordelijk
Direct contact