Slimmer werken met Office 365, Bol ICT helpt

 • Office 365-helpdesk
 • Begeleiding en advies op maat
 • Uitbreidingen op Office 365

Office 365 zakelijk

Office 365, oftewel uw office online bestaat onder andere uit de bekende programma’s Word, Excel en Powerpoint. Omdat dit Office pakket in de cloud draait, wordt het zeer regelmatig uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Zo blijft deze nieuwste versie van Microsoft Office volledig up-to-date en optimaal functioneren. Wij helpen u hierbij, zodat u zich kunt focussen op uw eigen bedrijfsactiviteiten.

Wij zien momenteel dat mailomgevingen massaal naar de Office 365 cloud worden gemigreerd, omdat de kosten hiervan een stuk lager liggen dan een mail server in eigen beheer. Ook Bol ICT is enige jaren geleden overgestapt naar dit nieuwe Office pakket. In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten geholpen met het uitvoeren van de migratie van Office 365.

De voordelen op een rijtje:

 • Overal en op elk apparaat bereikbaar
  Met de nieuwste versie van het Microsoft Office pakket heeft u overal en op elk apparaat veilig toegang tot uw e-mail, documenten en contactpersonen, zolang u maar verbinding heeft met het internet.
 • U betaalt nooit teveel
  U Office 365 is gebaseerd op een abonnement die u per maand kunt op- of afschalen. U betaalt dus alleen voor dit Office Pakket zolang u deze nodig heeft.
 • Gemak
  Het betekent gemak, want onderhoud en security worden verzorgd door Microsoft. U heeft dus geen eigen (mail)server meer nodig. En dit scheelt u weer een hoop bijbehorende zorgen.
 • Goedkoper
  Omdat u geen eigen mailserver nodig heeft, is het goedkoper in gebruik en bovendien zijn de kosten zeer voorspelbaar.
 • Nieuwe mogelijkheden
  Sharepoint maakt onderdeel uit van Office 365. Een pakket met fantastische mogelijkheden zodat u efficiënter kunt (samen)werken.

De valkuilen van Office 365

Het goed installeren en configureren van dit Office Pakket wordt in de praktijk nog wel eens onderschat. Het is belangrijk dat u Office 365 goed installeert zodat het Office Pakket in de toekomst geen problemen oplevert, maar alleen maar voor extra gemak zorgt. Maar dit is lastig. Waar wilt u Onedrive voor gebruiken en waar moet u het vooral niet voor willen gebruiken? Hoe richt u de beveiliging in van uw documenten? Hoe zorgt u dat u zicht houdt op al uw documenten en wie er toegang tot hebben, ook als ze zich elders bevinden? Dit zijn allemaal belangrijke vraagstukken die van belang zijn bij de installatie en inrichting van Office 365. Om de bedrijfsprocessen hierop zo goed mogelijk te laten aansluiten, kunt u het best een specialist inschakelen. Hiervoor bent u bij Bol ICT aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat onnodige problemen worden voorkomen en dat u niet vastloopt.

Vertrouwd en veilig

Vertrouwen en veiligheid zijn cruciaal voor werken in de cloud, dat realiseert Microsoft zich ook. Daarom voldoet Office 365 aan de zeer strenge privacyvoorschriften van de EU, de gezondheidszorg, overheid en financiële instellingen. Daarnaast is dit Office Pakket ook ISO 27001 gecertificeerd en garandeert Microsoft een beschikbaarheid van 99,9%.

ISO 27001

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Bel Paul de Vries voor meer informatie op 050-5411966 of vul het contactformulier in.

Waarom Bol ICT?

 • Heldere taal en dienstverlening
 • Inventieve oplossingen
 • Betrokken bij uw organisatie
 • We voelen ons verantwoordelijk
Direct contact