Bol ICT helpt u met het inrichten van een veilige werkomgeving die altijd en overal toegankelijk is. Als ICT bedrijf uit Groningen leveren we alleen oplossingen en producten waar we achter staan, waarover we u graag een nuchter en eerlijk advies geven.

Efficiënter werken volgens Bol

Kunt u gemakkelijk alle documenten vinden? Werkt u samen met partners in projecten of op locatie? Dan is goed en veilig documentbeheer een hele uitdaging. En omdat meer klanten tegen dit probleem aanliepen, ontwikkelden wij daarvoor een efficiënte oplossing om documenten snel terug te vinden en veilig te delen. Gebaseerd op Office 365 van Microsoft. Gemakkelijk om mee te werken en betaalbaar. Eens proeven?

Systeembeheer volgens Bol

Wij geloven niet alleen in goed ICT systeembeheer die AVG-proof is, maar ook dat we deze voor u uitvoeren voor een vaste prijs per maand. Zo weet u precies wat uw ICT u kost en komt u niet voor verrassingen te staan.

Dat noemen wij ontzorgen volgens Bol.

De heldere kernwaarden 

Bol ICT heeft als ICT bedrijf uit Groningen heldere kernwaarden die terugkomen in onze dienstverlening. En dat merkt u direct al aan de telefoon.

Helder
We vinden het belangrijk dat u begrijpt wat we voor u uitvoeren en welke impact dat voor u heeft.

Inventief
Onze mensen zijn niet voor één gat te vangen. We vinden het belangrijk dat ICT voor u werkt tegen een acceptabele investering. We zoeken altijd de meest efficiënte oplossing voor u.

Betrokken
Onze rol begint bij goed advies, maar houdt niet op bij de implementatie ervan. We blijven betrokken en vinden het belangrijk dat uw processen optimaal blijven lopen en veilig werken. Wij bewaken ze zodat u ongestoord kunt blijven werken.

Verantwoordelijk
We voelen ons verantwoordelijk voor uw continuïteit. Daarom werken we alleen met bewezen oplossingen die passen bij uw organisatie.

Waarom Bol ICT?

  • Heldere taal en dienstverlening
  • Inventieve oplossingen
  • Betrokken bij uw organisatie
  • We voelen ons verantwoordelijk
Direct contact