Sinds 1987 actief

Bol ICT is al sinds 1987 actief voor ondernemers in het MKB. Als noordelijk bedrijf spreken we graag heldere taal. Dus praten we niet over gerepliceerde virtuele serveromgevingen of over service level agreements. Wij hebben het liever over betrouwbare netwerken en duidelijke afspraken maken.

Bol ICT helpt u met het inrichten van een veilige werkomgeving die altijd en overal toegankelijk is. We leveren alleen oplossingen en producten waar we achter staan, waarover we u graag een nuchter en eerlijk advies geven. Soms tegen de populaire opvatting in; u zult ons bijvoorbeeld niet horen zeggen dat ‘de cloud’ altijd de beste oplossing is. Liever rekenen we het u rustig voor en laten we de feiten spreken.

Wij geloven dat uw ICT pas goed is wanneer het u meer oplevert dan het u kost. Daarom bieden we onze dienstverlening aan voor een vaste prijs per maand. Zo weet u precies wat uw ICT u kost en wat het u oplevert.

Dat noemen wij ontzorgen volgens Bol.

Onze kernwaarden

Bol ICT heeft heldere kernwaarden die terugkomen in onze dienstverlening.

Helder
We vinden het belangrijk dat u begrijpt wat we voor u uitvoeren en welke impact dat heeft.

Inventief
Onze mensen zijn niet voor één gat te vangen. We vinden het belangrijk dat ICT voor u werkt tegen een acceptabele investering. We zoeken altijd de meest efficiënte oplossing voor u.

Betrokken
Onze rol begint bij goed advies, maar houdt niet op bij de implementatie ervan. We blijven betrokken en vinden het belangrijk dat uw processen optimaal blijven lopen en veilig werken.

Verantwoordelijk
We voelen ons verantwoordelijk voor uw continuïteit. Daarom werken we alleen met bewezen oplossingen die passen bij uw organisatie.

Waarom Bol ICT?

  • Heldere taal en dienstverlening
  • Inventieve oplossingen
  • Betrokken bij uw organisatie
  • We voelen ons verantwoordelijk
Direct contact