De beste start van jouw ICT-carrière

Op zoek naar een (afstudeer)stage, traineeship of eerste baan in de ICT? Kies dan Bol ICT voor de beste opleiding in de praktijk!

Je ontvangt bij ons een praktijkgerichte traineeship of stage met een persoonlijk ontwikkel- en onboarding-plan. Je maakt kennis met alle onderdelen binnen systeem- en netwerkbeheer en je leert de kneepjes van het vak.

Wij geloven in talentontwikkeling en begeleiden je van beginner tot specialist. Interesse in cybersecurity, koppelingen tussen Azure en Microsoft 365 of hybride netwerken? Samen ontdekken we waar jouw talent ligt en welke facetten binnen de ICT jou het meest aanspreken. Zowel HBO- als MBO-geschoolden zijn welkom!

Velen gingen je al voor, waaronder Michael Nokkert. Michael ondersteunt ons op de supportdesk en hij deelt graag zijn ervaringen met je.

“Na mijn introductie van Henk Bol kreeg ik vrijwel meteen les in alle technische zaken op het gebied van ICT. Door de praktijkgerichte benadering kon ik mijn eerder opgedane kennis koppelen aan het praktische nut van netwerk- en systeembeheer.”

“Tijdens de training kreeg ik mijn eigen SAN en server in beheer. Beide moest ik eerst in elkaar sleutelen en vervolgens softwarematig goed inregelen, inclusief een koppeling met Azure. Een erg leuke hands-on oefening!”

Nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd of een traineeship of stageplek bij Bol ICT iets voor jou is? Meld je aan via onderstaand formulier.