Slim Werken

Slim online werken

Door de juiste toepassing van ICT in jouw bedrijf kun je slim werken en tijd en geld besparen. Enkele bekende voorbeelden van online toepassingen zijn facturen digitaal verzenden, inkoopfacturen inscannen en automatisch laten lezen en verschillende systemen zoals boekhoudsystemen met elkaar koppelen.

Steeds vaker helpen wij onze klanten met uitgebreidere online oplossingen die ieder bedrijf efficiënter laten werken, ongeacht het aantal medewerkers.

Cloud

Migreren naar de cloud: een begrip dat de laatste jaren steeds meer ingeburgerd is. Kortgezegd houdt dit in dat er bij bedrijven, ongeacht de grootte en het aantal medewerkers, weinig tot geen servers meer draaien. De ICT-systemen, programma’s waar jouw medewerkers mee werken en bestanden die voorheen op deze servers stonden opgeslagen, draaien steeds vaker in de cloud.

Op de particuliere markt heeft werken in de cloud ook al veel terrein gewonnen. Het bekendste voorbeeld is Microsoft 365: het platform waar programma’s als Microsoft Word en -Excel in draaien. Ook zakelijk zetten wij dit platform doorgaans in bij organisaties die efficiënter willen werken in de cloud.

Dit doen wij door de cloud volledig voor je te installeren, in te richten en te voorzien van alle software waar jouw organisatie behoefte aan heeft. Zo kunnen jouw medewerkers met ieder apparaat, vanaf thuis, vanuit kantoor en zelfs onderweg werken aan alle denkbare bestanden binnen jouw bedrijf.

VoIP-bellen

Net als werken in de cloud is het begrip VoIP-bellen bij de meeste organisaties bekend. Waar telefoongesprekken vroeger louter via de telefoonlijn gedistribueerd werden, gebeurt dit met VoIP via een internetverbinding, ook als je het telefoongesprek voert met jouw smartphone. Hierdoor resulteert het bellen via VoIP in meer flexibiliteit binnen en buiten jouw bedrijf maar scheelt het ook aanzienlijk in de kosten.

Slim werken Bol ICT

We geven je graag advies over hoe je nog slimmer kunt werken binnen jouw organisatie. Neem gerust contact met ons op via 050 541 1966 of info@bolict.nl.