Slim Werken

Slim online werken

Door de juiste toepassing van ICT in uw bedrijf, bespaart u veel tijd en geld. Enkele bekende voorbeelden van online toepassingen zijn facturen digitaal verzenden, inkoopfacturen inscannen en automatisch laten lezen en verschillende systemen zoals boekhoudsystemen met elkaar koppelen.

Steeds vaker helpen wij onze klanten met uitgebreidere online oplossingen die ieder bedrijf efficiënter laten werken, ongeacht het aantal medewerkers.

Cloud

Werken in de cloud: een begrip dat de laatste jaren steeds meer ingeburgerd is. Kortgezegd houdt dit in dat er bij bedrijven, ongeacht de grootte en het aantal medewerkers, weinig tot geen servers meer draaien. De ICT-systemen, programma’s waar uw medewerkers mee werken en bestanden die voorheen op deze servers stonden opgeslagen, draaien steeds vaker in de cloud.

Op de particuliere markt heeft werken in de cloud ook al veel terrein gewonnen. Het bekendste voorbeeld is Microsoft 365: het platform waar programma’s als Microsoft Word en -Excel in draaien. Ook zakelijk zetten wij dit platform doorgaans in bij organisaties die efficiënter willen werken in de cloud.

Dit doen wij door decloud volledig voor u te installeren, in te richten en te voorzien van alle software waar uw organisatie behoefte aan heeft. Zo kunnen uw medewerkers met ieder apparaat, vanaf thuis, vanuit kantoor en zelfs onderweg werken aan alle denkbare bestanden binnen uw bedrijf.

VoIP Bellen

Net als werken in de cloud is het begrip VoIP bellen bij de meeste organisaties bekend. Waar telefoongesprekken vroeger louter via de telefoonlijn gedistribueerd werden, gebeurt dit met VoIP via een internetverbinding, ook als u het telefoongesprek voert met uw smartphone. Hierdoor resulteert het bellen via VoIP in meer flexibiliteit binnen en buiten uw bedrijf maar scheelt het ook aanzienlijk in de kosten.