Oplossingen van Bol ICT

Iedere organisatie heeft andere behoeften op ICT-gebied, maar uiteindelijk heeft iedere partij hetzelfde belang: volledig ontzorgd worden. Om ieder bedrijf of instelling van dienst te kunnen zijn bieden wij als jouw eigen externe ICT-afdeling een aantal oplossingen die wij voor je op maat inrichten. Elke organisatie verdient zijn eigen, unieke aanpak.

We zorgen ervoor dat jouw systemen beveiligd zijn en altijd op de nieuwste versie draaien. We monitoren en onderhouden ze constant en grijpen bij problemen meteen in. Geen simpele fixes, we onderzoeken graag het achterliggende probleem en gaan proactief te werk.

Daarnaast bieden we hulp bij werkbeheer voor jou en al je werknemers. We richten werkplekken voor je in, zowel digitaal als fysiek. Om al je belangrijke processen in de lucht te houden, zorgen we voor een betrouwbaar netwerk.

ICT oplossingen Bol ICT

ICT-dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat niet louter uit het leveren van oplossingen. Als jouw externe ICT-afdeling gaan wij voor totaalontzorging. Alles wat binnen jouw organisatie met automatisering te maken heeft nemen wij uit handen en beheren wij, bij jou op locatie of in de cloud. Denk aan het inrichten van een feilloos werkende Microsoft 365-omgeving. Hybride werken, thuiswerken, werken op locatie, werken op kantoor, het is allemaal mogelijk.

Wij hebben klantvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel zitten. We zijn betrokken en onze servicedesk is direct te benaderen om je op afstand te helpen. Onze specialisten kunnen je ook op locatie van dienst zijn.

Neem een kijkje bij onze klantervaringen om een aantal praktische voorbeelden van onze oplossingen te bekijken.

ICT-oplossingen

Hieronder vind je een overzicht van vijf van onze oplossingen. Mis je iets of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten denken graag met je mee om een maatwerk oplossing te ontwikkelen. Je kunt ons bereiken via info@bolict.nl of bel ons op 050 541 1966.

ICT-beheer

Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van jouw ICT-omgeving. We ontzorgen je door je bedrijfsprocessen in te richten en helpen je met storingen oplossen en back-ups draaien. Daarnaast bieden we je ICT-advies op maat.

Lees meer

Microsoft 365

Sinds het thuiswerken de afgelopen tijd nationaal en internationaal snel in populariteit won, kent bijna iedereen Office 365 van Microsoft. Wij zorgen ervoor dat al jouw medewerkers altijd en overal eenvoudig aan de slag kunnen met dit ‘gewone’ Office-pakket in de cloud.

Lees meer

Security Scan

Een Security Scan van Bol ICT maakt inzichtelijk in hoeverre jouw huidige systemen aan de veiligheidseisen van vandaag de dag voldoen. De uitslag van deze scan wordt weergegeven in een duidelijk en overzichtelijk rapport met probleemstellingen en aanbevelingen.

Lees meer

Migreren naar de cloud

Bol ICT heeft veel ervaring met het migreren van bedrijfsprocessen naar de cloud. In de cloud werk je met de nieuwste versie van software, die op afstand beschikbaar is. Wij helpen je graag met het verhuizen naar de cloud.

Lees meer

Thuiswerken

Thuiswerken is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Bol ICT maakt samenwerken op afstand mogelijk door thuiswerkplekken te faciliteren en door Microsoft 365-pakketten in te richten.

Lees meer