Oplossingen van Bol ICT

Iedere organisatie heeft andere behoeften op ICT gebied, maar uiteindelijk heeft iedere partij hetzelfde belang: volledig ontzorgd worden. Om ieder bedrijf of instelling van dienst te kunnen zijn bieden wij als uw eigen externe ICT-afdeling een aantal oplossingen die wij voor u op maat inrichten.

ICT Dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat niet louter uit het leveren van ICT oplossingen. Als uw externe ICT-afdeling gaan wij voor totaalontzorging. Alles wat binnen uw organisatie met automatisering te maken heeft nemen wij uit handen en beheren wij, bij u op locatie of in de cloud.

ICT Oplossingen

Hieronder vindt u een overzicht van twee van onze ICT-oplossingen. Mist u iets of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze specialisten denken graag met u mee om een maatwerk oplossing te ontwikkelen.

Microsoft 365

Sinds het thuiswerken de afgelopen tijd nationaal en internationaal snel in populariteit won, kent bijna iedereen Office 365 van Microsoft. Wij zorgen ervoor dat al uw medewerkers altijd en overal eenvoudig aan de slag kunnen met dit ‘gewone’ Office-pakket in de cloud.

Lees meer

ICT Scans

Een Security scan van Bol ICT maakt inzichtelijk in hoeverre uw huidige systemen aan de veiligheidseisen van vandaag de dag voldoen. De uitslag van deze scan wordt weergegeven in een duidelijk en overzichtelijk rapport met probleemstellingen en aanbevelingen.

Lees meer