Security Scans van Bol ICT Groningen

Hoe veilig is uw Netwerk?

Anno vandaag hoeft niemand u nog te vertellen dat veiligheid van uw ICT systemen van levensbelang zijn. Niet alleen het gevaar van externe factoren moet 24 uur per dag worden afgewend, ook moeten alle (vertrouwelijke) bestanden na iedere vorm van storing of onder andere onverwachte omstandigheden alleen voor u beschikbaar blijven. Een Security scan van Bol ICT maakt inzichtelijk in hoeverre uw huidige systemen aan de veiligheidseisen van vandaag de dag voldoen.

Zo werkt een Security Scan van Bol ICT

In eerste instantie lopen wij al uw ICT systemen na en scannen wij deze op honderden punten. Dit noemen wij een nulmeting en het belast uw netwerk op geen enkele manier. Hierdoor blijft uw systeem ook tijdens deze security scan operationeel en merken de gebruikers hier niets van en draait uw bedrijf probleemloos door. Na afloop van deze ICT Security Scan weten wij of er grote en/of kleine bedreigingen zijn die dienen te worden opgelost.

Resultaten van de Security Scan

Om ervoor te zorgen dat de resultaten van de scan voor iedereen duidelijk zijn, vatten wij de resultaten van de Security Scan samen in een overzichtelijk, maar gedetailleerd rapport. Ook worden alle veiligheidslekken (groot én klein) nader toegelicht, inclusief een advies over hoe u hier als bedrijf het beste mee om kunt gaan.

Benchmark

Behalve de sterke en zwakke punten van de beveiliging in uw netwerk, geeft het rapport met resultaten meer inzichten. Zo wordt duidelijk hoe de veiligheidssituatie van uw ICT-systeem zich verhoudt ten aanzien van de ICT-systemen van branchegenoten.

Download de brochure

Voor een uitgebreider overzicht van het voordeel van een ICT Security Scan van Bol ICT, verwijzen wij graag naar onze brochure. Hierin vindt u meer informatie over de Security Scan en het rapport.

Contact

Indien u liever in contact komt met één van onze consultants, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.