Security Scans van Bol ICT Groningen

Hoe veilig is jouw netwerk?

Anno vandaag hoeft niemand je nog te vertellen dat veiligheid van jouw ICT-systemen van levensbelang zijn. Niet alleen het gevaar van externe factoren moet 24 uur per dag worden afgewend, ook moeten alle (vertrouwelijke) bestanden na iedere vorm van storing of onder andere onverwachte omstandigheden alleen voor jou beschikbaar blijven. Een Security Scan van Bol ICT maakt inzichtelijk in hoeverre jouw huidige systemen aan de veiligheidseisen van vandaag de dag voldoen.

ICT Security Scan Bol ICT

Zo werkt een Security Scan van Bol ICT

In eerste instantie lopen wij al jouw ICT-systemen na en scannen wij deze op honderden punten. Dit noemen wij een nulmeting en het belast je netwerk op geen enkele manier. Hierdoor blijft jouw systeem ook tijdens deze Security Scan operationeel en merken de gebruikers hier niets van en draait je bedrijf probleemloos door. Na afloop van deze Security Scan weten wij of er grote en/of kleine bedreigingen zijn die opgelost dienen te worden.

Resultaten van de Security Scan

Om ervoor te zorgen dat de resultaten van de scan voor iedereen duidelijk zijn, vatten wij de resultaten van de Security Scan samen in een overzichtelijk, maar gedetailleerd rapport. Ook worden alle veiligheidslekken (groot én klein) nader toegelicht, inclusief een advies over hoe je hier als bedrijf het beste mee om kunt gaan. Hoe veilig is je on-premise werkwijze bijvoorbeeld?

Benchmark

Behalve de sterke en zwakke punten van de beveiliging in jouw netwerk, geeft het rapport met resultaten meer inzichten. Zo wordt duidelijk hoe de veiligheidssituatie van jouw ICT-systeem zich verhoudt ten aanzien van de ICT-systemen van branchegenoten en krijgt je handvatten toegereikt waarmee je stappen kunt ondernemen om de veiligheid van jouw netwerk te vergroten.

Download de brochure

Voor een uitgebreider overzicht van het voordeel van een Security Scan van Bol ICT, verwijzen wij graag naar onze brochure. Hierin vind je meer informatie over de Security Scan en het rapport.

Contact

Indien je liever in contact komt met één van onze consultants, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.