VoIP-telefonie

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit ‘spraak over een datanet’, oftewel bellen via een internetverbinding. Bellen via een internet verbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen gezien als de belangrijkste.

VoIP zakelijk

Veel mensen denken dat VoIP-telefonie een nieuwe techniek is, dit is echter niet het geval. Het bestaat al geruime tijd en op dit moment maakt al 20% van de bedrijven met meer dan 50 medewerkers hier gebruik van. VoIP krijgt op dit moment veel aandacht, omdat er steeds meer aanbieders komen op de telefonie-markt.

Dit betekent betere en voordelige hardware en meer en betere oplossingen. Mede door het feit dat netwerkinfrastructuur tegenwoordig geschikt is om VoIP te faciliteren, groeit het dagelijks in populariteit.

Return on investment

Een overstap naar VoIP-telefonie is zinvol indien de investering is vaak binnen afzienbare tijd terugverdiend. Daarom maken wij altijd een ‘return on investment’ berekening voor u. Hierbij wordt gekeken naar de financiële voordelen, maar ook naar aspecten als schaalbaarheid, beheersbaarheid en uitgebreidere mogelijkheden. Zo geven wij een eerlijk inzicht in de mogelijkheden voor uw organisatie.

De voordelen van VoIP

  • Perfecte verbinding
  • Flexibel en schaalbare oplossing
  • Gesprekken kunnen opgenomen worden
  • Meerdere bedrijven binnen één netwerk
  • Besparing op belkosten

Lees meer over VoIP-telefonie

VoIP-telefonie is een actueel onderwerp bij Bol ICT. We leveren dit niet alleen aan onze klanten, maar zorgen ook dat we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Wij testen alle nieuwe mogelijkheden eerst intern, voordat wij ze bij klanten inzetten.

We vinden het vooral erg belangrijk dat onze klant uiteindelijk iets heeft aan het overstappen naar VoIP-telefonie. Graag voorzien wij u van meer informatie zodat u zelf kunt bepalen of uw organisatie zijn voordeel kan doen hiermee.

Uw telefonie is bij ons in goede handen

Bol ICT is al sinds 1987 actief voor ondernemers in het MKB. Wij hebben het graag over betrouwbare netwerken en duidelijke afspraken. Wij hebben verstand van ICT en de ambitie om uw organisatie maximaal te ontzorgen op dat gebied.