Microsoft Silver Partner

Bol ICT is Microsoft Silver Partner

Al tientallen jaren mag Bol ICT zich Microsoft Silver Partner noemen. Deze titel is ons toegekend vanwege ons “consistente bekwaamheid, expertise en toewijding” zoals op ons certificaat valt te lezen, die wij ook dit kalenderjaar weer hebben mogen ontvangen.

Zelf zijn wij er trots op dat de mensen achter Microsoft net zo content zijn met onze oplossingen als onze huidige klanten, maar het belangrijkste:

Wat betekent dit voor jou?

Het feit dat Bol ICT als een van de vele aanbieders van Microsoft-licenties in Noord Nederland deze partnerstatus heeft, geeft aan dat wij onze oplossingen niet alleen naar tevredenheid van de klant geleverd hebben. Maar om deze partnerstatus te dragen moet een minimaal aantal klanten actief kenbaar maken aan Microsoft dat zij over een langere periode zeer tevreden zijn met de dienstverlening van Bol ICT.

Deskundigheid door Partnership

Vanwege de status Silver Partner krijgen onze consultants de kans om de nieuwste applicaties als eerste te testen en te gebruiken. Hierdoor weten wij als eerste welke applicaties wél en welke niet voor onze klanten van meerwaarde kunnen zijn. Dit is een unieke kans die leveranciers zonder Silver Partner status niet hebben.