ICT-Advies aan Afier accountants

Onlangs heeft Afier Accountants & Bedrijfsadviseurs zijn netwerkserver laten vervangen en het aantal servers uitgebreid. Door de groei van Afier en de leeftijd van de oude server was een modernisering van het centrale systeem wenselijk. Bol ICT werd gevraagd om hiervoor een advies op te stellen met de mogelijke oplossingen die Afier moest overwegen om tot een juiste keuze te komen.

Bol ICT kwam daarbij met drie heldere voorstellen, elk met hun eigen voordelen en investeringsniveau. Toen de keuze eenmaal gemaakt was bleek de prijsstelling van Bol ICT ook zeer concurrerend.

Omdat de piek in de werkzaamheden bij Afier in het eerste half jaar lag, was goede projectplanning en uitvoering cruciaal. De no-nonsense aanpak van Bol sloot perfect aan bij de praktische werkwijze van Afier. En ook op uitvoerend niveau liep de samenwerking zeer soepel, waardoor het project op tijd en binnen budget opgeleverd werd.

Na dit proces besloot Afier Accountants + Adviseurs een abonnement op het Bol Monitoring Systeem te nemen. Dit systeem bewaakt het netwerk van Afier 24 uur per dag en zo ontvangt de systeembeheerder van Afier direct een melding bij belangrijke afwijkingen in het netwerk. Zo kan de systeembeheerder efficiënter werken met een sterk verminderd risico op uitvallende systemen.

Afier kijkt zeer tevreden terug op de samenwerking met Bol ICT. Ben jij de volgende?