Werken bij Bol ICT

Bij Bol ICT waarderen we de ondernemende geest, het initiatief, de leergierigheid en het sociale karakter. We waarborgen onze kernwaarden in onze mensen.

Bol ICT streeft naar een open, zakelijke maar informele cultuur waar jij als medewerker gehoord en gezien wordt; waar talenten worden herkend, erkend en ontwikkeld. Als jij op een andere positie beter tot je recht komt dan zullen we proberen deze ontwikkeling te steunen, desnoods door een nieuwe functie te creƫren.

Opbouwende kritiek en feedback vinden we binnen Bol ICT heel normaal en belangrijk. Wij zijn een nuchter bedrijf met focus op resultaat en het nakomen van beloften. Wij verwachten een integere houding van alle medewerkers, zowel intern als extern.

Directe feedback helpt je vooruit, informatieoverdracht en training zijn eveneens belangrijk voor jouw ontwikkeling, niet alleen voor wat betreft de techniek maar ook in gespreks- en presentatietechnieken.

Een echte Bol ICT medewerker vindt de eigen ontwikkeling belangrijk en zoekt voortdurend naar mogelijkheden om zichzelf te verbeteren.