Over Bol ICT Groningen #2

Wie is Bol ICT?

Bol ICT is een gerenommeerd ICT-bedrijf uit Groningen en daarmee één van de oudste ICT-bedrijven in het Noorden met een rijke historie. Sinds 1987 ontzorgen wij ondernemers en organisaties tot 200 werkplekken. Hoe we dat doen?

Wij helpen je met het inrichten van een veilige werkomgeving die altijd en overal toegankelijk is. Als Gronings ICT-bedrijf leveren we alleen oplossingen en producten waar we achter staan, waarover we je graag een nuchter en eerlijk advies geven.

Efficiënter werken volgens Bol

Kun je gemakkelijk alle documenten vinden? Werk je samen met partners in projecten of op locatie? Dan is goed en veilig documentbeheer een hele uitdaging. En omdat meer klanten tegen dit probleem aanliepen, ontwikkelden wij daarvoor een efficiënte oplossing om documenten snel terug te vinden en veilig te delen. Gebaseerd op Office 365 van Microsoft. Gemakkelijk om mee te werken en betaalbaar. Eens proeven?

Systeembeheer volgens Bol

Wij geloven niet alleen in goed ICT-systeembeheer die AVG-proof is, maar ook dat we deze voor je uitvoeren voor een vaste prijs per maand. Zo weet je precies wat jouw ICT je kost en kom je niet voor verrassingen te staan.

Dat noemen wij ontzorgen volgens Bol.

De heldere kernwaarden 

Welkom bij Bol ICT, waar een sterke set kernwaarden de basis vormen van wie we zijn en hoe we werken. En dat merk je direct al aan de telefoon.

Helder

We vinden het belangrijk dat je begrijpt wat we voor je uitvoeren en welke impact dat voor je heeft.

Inventief

Onze mensen zijn niet voor één gat te vangen. We vinden het belangrijk dat ICT voor jou werkt tegen een acceptabele investering. We zoeken altijd de meest efficiënte oplossing voor je.

Betrokken

Onze rol begint bij goed advies, maar houdt niet op bij de implementatie ervan. We leveren efficiënte maatwerk oplossingen voor diverse ICT vraagstukken en we blijven betrokken gedurende de levering, maar ook na de levering. We zorgen dat jouw processen optimaal blijven lopen en veilig werken.

Verantwoordelijk

We voelen ons verantwoordelijk voor jouw continuïteit. Daarom werken we alleen met bewezen oplossingen die passen bij jouw organisatie.

Naast genoemde kernwaarden staat integriteit centraal in onze werkcultuur. We geloven dat sterke relaties gebouwd worden op vertrouwen, openheid en respect.

We investeren in lange termijn relaties, zowel met onze klanten als met onze medewerkers. Veel van onze klanten zijn al tientallen jaren tevreden klant van Bol ICT. We zijn ervan overtuigd dat duurzame groei en succes voortkomen uit het opbouwen van sterke en langdurige partnerschappen. Dit doet Bol ICT al jaren. We leren onze klanten goed kennen en achterhalen de daadwerkelijke behoefte achter de vraag. Op dezelfde manier investeren we in onze medewerkers door middel van training, ontwikkeling, het creëren van een fijne werkomgeving en het creëren van groeimogelijkheden.